Top
f

Over mij

Kelly Mos

Eigenaresse

Mijn naam is Kelly Mos. Geboren en getogen in Venray en al meer dan 12 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na het afronden van mijn Wellness opleiding ben ik als kapster en schoonheidsspecialiste werkzaam geweest in een hotel. Maar omdat ik gerichter naar klanten wilde werken ben ik in mei 2011 mijn eigen schoonheidssalon gestart. Kapster paste niet zo goed bij mij. Het vak als schoonheidsspecialiste heeft mij altijd meer getrokken. En dus heb ik mijn baan opgezegd en ben ik vanuit niks begonnen. Spannend, zou je denken. Maar.. wie niet waagt, wie niet wint! Ik ben begonnen met mijn schoonheidssalon in de Patersstraat, waar ik op de 1e etage een ruimte huurde. Hier heb ik vierenhalf jaar met leuke collega nagelstylistes mogen werken. Maar na vierenhalf jaar werd het tijd voor de volgende stap en is de schoonheidssalon verhuisd naar de Schoolstraat, waar ik vanaf 2015 gevestigd ben. Hier ga ik elke dag met plezier naar toe. Niet om te werken, maar om bezig te zijn met wat ik leuk vind!

DE SALON

Laat je onderdompelen in luxe!

In mijn frisse salon in het centrum van Venray kom je volledig tot rust. Een massage, gezichtsbehandeling of alleen maar even de wenkbrauwen epileren? Het kan allemaal. Ook zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Voor man en vrouw.

ARIANE INDEN

Luxe merk

In de salon werk ik met het luxe merk Ariane Inden. Kwaliteit is het allerbelangrijkste wat telt. Daarom produceert Ariane Inden geen cosmetica in derdewereldlanden en goedkope productielanden maar in eerste wereldlanden binnen Europa en de Verenigde Staten. Iedere grondstof, de kwaliteit en de werking daarvan van groot belang. Al 28 jaar is Ariane Inden het merk in het luxere segment dat natuur- en milieu vriendelijk is, geen dierlijke grondstoffen gebruikt en niet test op dieren, de verpakkingen zijn 100% recyclebaar en multifunctioneel, en werkt het merk met de beste veelal natuurlijke ingrediënten op natuurlijke basis voor het meest optimale resultaat. Ariane Inden is vooruitstrevend en werkt met de meest innoverende en vernieuwende grondstoffen, afkomstig uit de beste laboratoria in Europa en de VS.

CND

Luxe merk

Wanneer je komt voor een nagelbehandeling werk ik met het luxe merk CND. Dit vooruitstrevende merk is gericht op het behoud van een sterke natuurlijke nagel. CND Shellac is een semi-permanente nagellak die twee weken houdt. Dat betekent twee weken perfect gelakte nagels, zonder beschadigingen. Dit product is zelf verwijderbaar, de natuurlijke nagel wordt niet opgeruwd (wat vaak bij veel merken wel het geval is). Dat betekent dat na twee weken je nagels nog even mooi en sterk zijn als van te voren. Wil je liever een manicure, zonder een Shellac? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Adres: Schoolstraat 16, Venray
info@melatibeauty.nl
Telefoon : +31 (0)478-204079

Where beauty and nature come together