Top
f

Over mij

Kelly van der Star

Eigenaresse

Mijn naam is Kelly Mos. Geboren en getogen in Venray en al meer dan 14 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. Na het afronden van mijn Wellness opleiding ben ik als kapster en schoonheidsspecialiste werkzaam geweest in een hotel. Maar omdat ik gerichter naar klanten wilde werken ben ik in mei 2011 mijn eigen schoonheidssalon gestart. Kapster paste niet zo goed bij mij. Het vak als schoonheidsspecialiste heeft mij altijd meer getrokken. En dus heb ik mijn baan opgezegd en ben ik vanuit niks begonnen. Spannend, zou je denken. Maar.. wie niet waagt, wie niet wint! Ik ben begonnen met mijn schoonheidssalon in de Patersstraat, waar ik op de 1e etage een ruimte huurde. Hier heb ik vierenhalf jaar met leuke collega nagelstylistes mogen werken. Maar na vierenhalf jaar werd het tijd voor de volgende stap en is de schoonheidssalon verhuisd naar de Schoolstraat, waar ik vanaf 2015 gevestigd ben. Hier ga ik elke dag met plezier naar toe. Niet om te werken, maar om bezig te zijn met wat ik leuk vind!

DE SALON

Laat je onderdompelen in luxe!

In mijn frisse salon in het centrum van Venray kom je volledig tot rust. Een massage, gezichtsbehandeling of alleen maar even de wenkbrauwen epileren? Het kan allemaal. Ook zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Voor man en vrouw. *De salon heeft een nieuwe look gekregen, foto's volgen snel!

Luxe merk

In de salon werk ik met het luxe merk Cenzaa. Gericht op huidverbetering en wellness in één! Cenzaa ontwikkelt, samen met vooraanstaande laboratoria, revolutionaire huidverbeteringsproducten die jouw huid van binnenuit en buitenaf op natuurlijke wijze aanpakken voor maximaal huidresultaat. Hoogwaardige cosmedische producten, waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. In samenwerking met een professioneel team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten, ontwikkelde Cenzaa als eerste cosmeticabedrijf ter wereld het unieke PCN2® systeem. Dit zijn gebundelde werkstoffen met extreem hoge concentraties die verwerkt zitten in alle Cenzaa producten. Deze revolutionaire uitvinding werkt grensverleggend in de cosmeceutical producten van Cenzaa en is verbonden aan de medische wetenschap. Dat maakt Cenzaa marktleider op het gebied van innovatieve, wetenschappelijk bewezen formules. Bevat gezonde werkstoffen die in harmonie werken met de huid. De producten zijn vrij van minerale oliën en irriterende conserveringsmiddelen. Verbeter jouw huid op het hoogst haalbare niveau! Volledig overzichtelijk met zijn unieke 6 stappenplan.

Transparency

Naast Cenzaa werk ik met het transparante merk: MAYEE, het zusje van Cenzaa: ‘Ik ben MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering voor jou! Ik ben ontwikkeld door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring in skincare. Wij willen de beauty wereld transparanter maken, want zeg nou zelf, weet jij welke bullshit er allemaal in jouw verzorgingsproducten zit die je dagelijks op je gezicht- en lichaam smeert? Precies, daarom ben ik er! Overigens ben ik gemaakt met een unieke formule. Ik zit vol met enkel de juiste ingrediënten en het beste resultaat voor jouw huid! En ik ga verder dan jou een gezonde en stralende huid geven. Ik geef je pure, eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin! Op mijn verpakking, die overigens natuurlijk volledig recyclebaar is, staat de Transparancy Matrix. Hiermee kun je precies zien waarvan ik gemaakt ben en of dit aansluit bij jouw levensstijl. Zo weet jij echt wat jij op je gezicht aanbrengt, wel zo fijn! Am I your match made in heaven?’ 100% Vegan, van natuurlijke oorsprong, vrij van microplastics, chemicaliën en parfum.

Manicured nails

Wanneer je komt voor een nagelbehandeling werk ik met het luxe merk CND. Dit vooruitstrevende merk is gericht op het behoud van een sterke natuurlijke nagel. CND Shellac is een semi-permanente nagellak die twee weken houdt. Dat betekent twee weken perfect gelakte nagels, zonder beschadigingen. Dit product is zelf verwijderbaar, de natuurlijke nagel wordt niet opgeruwd (wat vaak bij veel merken wel het geval is). Dat betekent dat na twee weken je nagels nog even mooi en sterk zijn als van te voren. Wil je liever een manicure, zonder een Shellac? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Adres: Schoolstraat 16, Venray
info@melatibeauty.nl
Telefoon : +31 (0)478-204079

Where beauty and nature come together